We're sorry,
this sweepstake is no longer available!

NATEXO France nodigt u uit om deel te nemen aan enquêtes / online prijsvragen en een trekking om prijzen te winnen. Wij gebruiken uw persoonlijke data in het kader van ons legitieme belang om uw deelneming in de enquêtes/wedstrijden en trekkingen te kunnen verwerken en u andere enquêtes/wedstrijden aan te kunnen bieden.

Uw gegevens of een gedeelte daarvan, kunnen worden doorgegeven aan de notaris die is aangewezen voor de trekking, aan de onderaannemers van NATEXO France en als u toestemming hebt gegeven aan de bedrijven van de Natexo Group en haar handelspartners. Natexo heeft een DPO aangewezen die u kunt contacteren: dpo@natexo.com. Raadpleeg ons Privacy Beleid voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens Privacy Beleid .

Wanneer u akkoord bent gegaan dat NATEXO uw gegevens communiceert met een of meer van zijn zakenpartners buiten de EU, worden uw gegevens overgedragen aan een derde land van de Europese Unie, tevens wordt deze overdracht behandeld volgens de standaardcontractbepalingen van de Europese Commissie. Meer informatie kunt u hier vinden.